be2 is de perfecte plek voor wie single, weduwe/weduwnaar of gescheiden is: hier zijn persoonlijkheden op zoek naar een serieuze relatie. Op basis van de wetenschappelijk gestaafde persoonlijkheidstest van be2 krijg je alleen te zien wie echt goed bij je past.


Met de uitslag van de test wordt een omschrijving van je ideale partner gemaakt en krijg je gratis en vrijblijvend een overzicht van passende profielen. Bij be2 zijn persoonlijke gegevens en gespreksinformatie tussen gebruikers niet extern inzichtelijk en je bepaalt zelf wie je foto's kan bekijken.


De persoonlijkheidstest is gratis, en wordt gebruikt om een lijst van contacten en profielen samen te stellen waarop de aanbevolen matches staan. De op psychologie en antropologie gebaseerde test genereert samen met de be2-database een numerieke waarde die aangeeft hoe goed twee personen bij elkaar passen.


Nieuwe contacten leggen doe je veilig, discreet en met zorg, zodat je op dezelfde wijze afspraakjes kunt maken en kunt gaan daten - dit zijn dan ook de belangrijkste pijlers van be2, en hiermee vinden mensen de liefde van hun leven.

 

  • Koppelt al ruim 12 jaar soulmates van over de hele wereld aan elkaar
  • Voor wie op zoek is naar de ware - singles, weduwen/weduwnaars en wie gescheiden is
  • Uitstekende balans: 53% vrouwen en 47% mannen op de website
  • Voor alle leeftijden